// Malihah's story



Assalamualaikum Everyone.Thanks for visiting me.I am new bloggers here.If free,come back and follow me.Hee,Sorry for broken english. Much love- Malihah

About Linkies Credit Diary






| Newer Post
Chantek Dress Special Anniversary Giveaway!
Monday, 25 March 2013 | 07:11 | 0 Sweet Cupcake

Kalau nak join tekan INI !

Assalamualaikum dan selamat malam . Waaa ! Chantek Dress ade buat giveaway lah ! Nak join lahh ! Hihi , sebab nak menang baju2 atau ape yg dkt badan kite . Okey . Nak join ke ? Ikut syarat ini dulu !

Syarat :
 1) Like facebook chantekdress . Ini LINK nya ,
 2 ) Peserta hanya boleh menyertai salah satu sahaja, samaada melalui Facebook, atau melalui blog. . Pilih lah yg korang nak . ^^ .

UNTUK BLOG 




1. Mula - mula, letak banner chantekdress di blog masing-masing. Make sure ada link ke blog chantekdress ya.
2. Buat satu entry bertajuk "Chantek Dress Special Anniversary Giveaway!"
3. Dalam entry tu, mula-mula copylah semua syarat penyertaan, banner, hadiah, info. Kemudian, story lah apa-apa tentang chantekdress. Sekiranya anda pernah membeli baju dari chantekdress, letakkan sekali gambar anda memakai baju tersebut dan itu akan dikira sebagai BONUS!
4. Selepas itu, hantarkan link blog (link entry GA) anda melalui email,chantekdress@gmail.com atau boleh comment pada link ini. Tetapi saya nasihatkan anda email sebab saya nak tahu butir-butir peribadi seperti nama dan phone number.  Sekiranya tiada butir peribadi, penyertaan anda akan terbatal
*COPYPASTE
UNTUK FACEBOOK ! 

1. Post satu status bertajuk "Chantek Dress Special Anniversary Giveaway!", disertakan dengan gambar dan link blog chantekdress (http://chantekdress.blogspot.com/)
2. Dalam status tu, mula-mula copylah semua syarat penyertaan, banner, hadiah, info. Kemudian, story lah apa-apa tentang chantekdress. Sekiranya anda pernah membeli baju dari chantekdress, letakkan sekali gambar anda memakai baju tersebut dan itu akan dikira sebagai BONUS!
4. Selepas itu, copy atau printscreen status yang anda buat, dan hantarkan gambar print screen melalui email, chantekdress@gmail.com  . Sila sertakan butir peribadi anda. Sekiranya tiada butir peribadi, penyertaan anda akan terbatal.

Berikut ialah contoh print screen yang kami mahukan :


*COPYPASTE 

Dan kini hadiah yg menarik ! Wowwwww ! 
Hadiah ikut kategori . 

Hadiah untuk kategori blog

1. Tempat pertama - Dress bernilai RM85, fashion belt, Key Chain, satu hadiah misteri
2. Tempat kedua - Dress bernilai RM85 dan fashion belt
3. Tempat Ketiga - Dress bernilai RM60 dan fashion belt
4. Tempat keempat - Dress bernilai RM50
5. Tempat kelima - Fashion belt dan keychain


Hadiah untuk kategori facebook

1. Tempat pertama - Dress bernilai RM85 and fashion belt
2. Tempat kedua - Dress bernilai RM60
3. Tempat Ketiga - Dress bernilai RM50
4. Tempat keempat - Fashion belt dan keychain
5. Tempat kelima - Fashion belt
Kenape hadiah ikut kategori ? Kenape x buat same2 ? :'( . Kerana : 

Sebabnya, tidak semua orang boleh lihat status yang anda postkan.. Jadi, hadiah pun limited la.. hehe *COPYPASTE


MACAM MANA PEMENANG DIPILIH?!

1. Pemenang dipilih berdasarkan entry yang menarik dan cabutan bertuah, juga top referring URL! 
SENANG GILE NAK JOIN GA NI ! HADIAH POWN LUMAYAN . :* 
GA INI AKAN BERMULA PADE 11 MARCH 2013 DAN AKAN BERAKHIR PADE 1 APRIL 2013 ,

TAK SABAR NAK TENGOK RESULT !
Bye bye , assalamualaikum .